Bucataria

Despre Masa

Despre bucătărie

Cabana 2 ne place sa o numin bucatarie, desi este o bijuterie arhitecturala. Toate obiectele, chiar si constructia, sunt home-made, lucrate de Radu si desavarsite prin culoare de artisti platici. Are grup sanitar propriu şi o terasă acoperită cu o vedere catre curte si Coltii Ghimbavului. Etajul este destinat pentru observarea animalelor in natura (ideal pe timpul iernii). Lângă bucătăria propriu-zisă se gaseste şi o anexă unde se pot prepara feluri de mâncare cu arome ceva mai intense, loc unde sunt depozitate oale, tigai, ceaunele si cam tot de ce ai nevoie pentru ati prepara hrana.  Cabana 2 are, de asemenea, o sală de mese cu soba de teracota, sau un salon rustic, cum ne place nouă să-i spunem, o încăpere primitoare propice pentru evenimentele pe care vi le propuneţi. 

Dotarea bucatariei : două aragaze pe butelii, sobă de gătit cu lemne, 2 frigidere, veselă pentru 25 de persoane. Există şi vatră de foc echipată cu dura, ceaun, grătare, inclusiv carbuni.

Ce aduceţi voi: consumabilele necesare: prosoape de hârtie, şerveţele, saci de plastic. La cerere, putem face noi aprovizionarea cu toate bunătăţile locale autentice pe care vi le puteţi dori, de la brânzeturi la afumături.

GUNOIUL : Este o obligatie, nu o rugaminte, SE STRANGE SELECTIV.  Gunoiul menajer se ridica in fiecare zi. Sticla, Peturile si Dozele de aluminiu se scurg de continut ,se preseaza si se depoziteaza separat. Resturile de mancare ( uleiuri, resturi de mancare gatita, coji de legume, etc) se strang in recipient separat pus la dispozitie de noi. 

Doriţi să vă gătim ca la mama acasă?

Gătim doar în cadrul ofertei Săptămâna la Munte sau pentru grupuri de minimum 6 persoane, la solicitare expresă. Pentru perioada verii, va putem aduce pranzul sau cina, mancaruri gatite la Cabana Frasin.