Cum ajungeti la noi

Cabana este amplasată la intrarea in Cheile Ghimbavului, avand o expunere directa catre Coltii Ghimbavului. Administrativ suntem in sudul Parcului National Piatra Craiului, in intravilanul Comunei Dragoslavele, zona Z5.  Accesul auto se face pe Valea Caselor din Localitatea Dragoslavele, 3 km pe asfalt, urmat de 11 km pe drum forestier pietruit, drum accesibil pe timpul verii pentru auto normal. Accesul auto in timp de iarna necesita auto echipat cu lanturi si garda la sol mai inalta. Doar cu programare, in limita timpului disponibil, putem asigura transportul cu auto de teren.

Pentru accesul de picior, traseele pornesc de la Cabana Frasin – Dragoslavele  sau din Podul Dambovitei si Fundatica prin Valea Cheii-Curmatura Ghimbavului. Celelalte trasee sunt exclusiv montane, dinspre Bucegi sau Leaota.

  La ieșirea din Câmpulung țineți Brașovul (DN73, E 574)  până în Loc. Dragoslavele. Faceti dreapta pe Valea Caselor, vatra satului Dragoslavele, in dreptul Bisericii Adormirea Maicii Domnului. Reper turistic, cruce rosie catre VF Cioara. Urmati asfaltul si drumul de pamant circa 3,5 km pana la intersectia cu drumul forestier ce urca in Saua Prislopului. In Saua Prislopului drumurile se ramifica. Tineti inainte, in coborar, catre Valea Ghimbavului. Drumul devine excelent, avand  borne kilometrice. In dreptul bornei kilometrului 2 si a Schitului Mogos iesiti din drumul forestier prin stanga. Coborati pe langa Schit pe un drum privat circa 2 km. Accesul cu auto sau alte motorizari pe acest drum  este interzis fara acordul nostru. Atentie, drumul este abrupt, fara parapeti.    

 Din Bucuresti, autocarele Montana de la Autogara Militari (zona Păcii) au trasee regulate până la Dragoslavele si Rucar. 

Din Brașov, gara Bartolomeu, sunt curse regulate spre Câmpulung, via Rucăr.