Ce va oferim

             Cabana 1, Cabana propriu-zisă, unde se află camerele pentru dormit.

  In C1 sunt 26 de locuri de cazare, gupate in 6 spatii de cazare. Pentru fiecare spatiu de cazare accesul se face separat de afara.

1 camera dubla cu 1 pat matrimonial 

1 camere tripla cu 1 pat matrimonial si 1 pat etajat single 

1 camera de 4 locuri cu 1 pat matrimonial, 1 pat etajat si 1 pat single individual

1  duplex de 4 sau 5 locuri, format din 2 camere cu scara interioara, contine 1 pat dublu la parter si 3 paturi single individuale la etaj

1  duplex de 5 locuri, format din 2 camere cu scara interioara, contine 2 paturi single supraetajate la parter si 3 paturi single individuale la etaj

1 apartament de 7 locuri, format din 2 camere si mansarda, contine 1 pat matrimonial 1 prima camera, 3 paturi single individuale in a doua camera. 2 saltele tip prici in mansarda. 

Toate spatiile de cazare au băi proprii.   Paturile sunt dotate cu saltele ortopedice, protectie saltea, 1 sau 2 pilote, lenjerie de pat, perne antialergeni.  Băile sunt dotate cu chiuvetă, dus, prosoape, hartie igienică, săpun lichid, mătura, făras, găleata si mop.

Mobilierul camerelor este confecționat din lemn, hand-made, cu accent tradițional. Sentimentul întoarcerii la vremuri mai simple și mai curate este autentic. 

          Cabana 2,  cabană cu rol de salon, bucătărie, și eventuale evenimente.

Contine 1 bucătarie utilata, 1 camera anexa ( pentru preparare prăjeli pe aragaz ), 1 salon , 1 terasă, 1 observator la etaj. Bucătaria este utilată cu 2 argazuri, 2 frigider cu congelator, 1 plita pe lemn, veselă completă pentru 30 persoane. Pentru exterior punem la dispozitie 2 grătare si ceaun de 50l.  Salonul si terasa au 100 mp, suficient pentru maxim 30 de persoane. 

Reguli de Rezervare

  • Pentru interior,‭ ‬vă rugăm să vă aduceţi încălţăminte curată de acasa  ‭Cabanele vrem să le păstrăm în condiţia bună de acum pentru cât mai mulţi vizitatori, poate chiar pentru următoarea voastră vizită.
  • Cum energia electrica este asigurata OFF Grid energie solara, fara a avea acces la serviciile publice , este strict interzisa folosirea aparaturii electrice de orice fel ( feoane, cani electrice,etc) fara a anunta administratorul. Putem rezolva situatia de consum pentru scurt timp prin alte modalitati.
  • Nu se fumează în spaţiile interioare.
  • Gunoiul se strange selectiv in saci, doze aluminiu;  peturi plastic golite si presate; sticla; hartie si cartoane ce se pot arde; resturi menajere. 

 

Structura de cazare

Camera 1 – cameră dubla cu baie , pat matrimonial  Suprafata :20 mp

Camera 2 – cameră tripla cu baie , pat etajat. Suprafata 25 mp

Camera 3 – cameră tripla cu baie , pat etajat . suprafata 22 mp

Duplex 1 –  de 4 locuri , cu baie proprie. Format din 2 camere etajate deschise, unite prin scara interioara . Contine 4 paturi single , 1 pat la parter si 3 paturi la etaj. Suprafata 44 mp 

Duplex 2 – de 4 locuri cu baie proprie. Format din 2 camere etajate deschise,unite prin scara interioara.La parter sunt 2 paturi single etajate , la etaj sunt 2 paturi single. Suprafata 44 mp

Apartament – de 5 locuri, la etaj. Format din doua camere, hot tehnic, baie , balcon. In prima camera sunt trei paturi single. A doua camera contine pat  dublu matrimonial.  Suprafata 65 mp